Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


İzmir

Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve keyif dolu anların yaşandığı etkinlikte, öğrenciler hünerlerini sergileme şansı buldu.

Kütahya

Kütahya'da küçükbaş hayvanlarda çiçek hastalığı belirtilerinin görülmesi üzerine canlı hayvan pazarının küçükbaş hayvan girişlerine kapatıldığı bildirildi.

İzmir

Kiraladığı villada bir yıl kira vermeden oturan A.Ö. tahliye kararını duyunca eşyaları da alıp kaçtı.

Güncel

İzmir’de jandarma ekipleri, il genelinde üç aşamalı olarak ‘Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması’ gerçekleştirdi.

İzmir

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi aracılığıyla kadınlara psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor

İzmir

Kışın en soğuk yüzünü gösterdiği bugünlerde Buca’da sokak güzelleştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Güncel

Bu güne kadar değişik zamanlarda değişik kişilerle hedef gösterilerek aşağılama gayretleriniz Türk siyasetinde yerimizi almamızı engelleyemeyecektir

İzmir

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımı’nın kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Kemal Kılıçdaroğlu'na takdim etti.

İzmir

Engelli ve çocuklar başta olmak üzere toplumun her kesimine hizmet sunulacak merkezde verilecek hizmetlerle, toplumsal değişimin yaşanması sağlanacak.

Güncel

Aramızdan alındıktan sonra bile öğretileriyle yol gösteren Uğur Mumcu ve basın şehitlerimizin onurlu duruşları ve düşünceleri yolumuzu daima aydınlatacaktır.

İzmir

Ege'nin meyve sebze ve mamul lezzetleri 138 ülkenin sofralarını süslüyor. Türkiye'nin meyve sebze ve mamulleri ihracatının yüzde 23'ü Ege'den yapıldı.

İzmir

MedCezir Deniz'den Bayraklı Belediyesi'nin Yeni Logosuyla ilgili Şok İddia: Hangi Siyasi Partinin Logosunun Benzeri ?