İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ‘Biz Bize’ etkinliği ile buluştu. Alsancak La Cigale’de İZİKAD İş Geliştirme Komisyonu’nun katkılarıyla düzenlenen toplantıya İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, İZİKAD Yönetimi ve üyeler katıldı. Üyelerin yaptıkları çalışmaları anlattığı toplantıda, İZİKAD üyelerinin birbirleri ile daha çok iş birliği yapması konusunda fikir birliğine varıldı. Toplantı sonunda derneğe yeni katılan üyelere de rozetleri  takıldı. İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ‘Biz Bize’ etkinliği ile buluştu. Alsancak La Cigale’de İZİKAD İş Geliştirme Komisyonu’nun katkılarıyla düzenlenen toplantıya İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, İZİKAD Yönetimi ve üyeler katıldı. Üyelerin yaptıkları çalışmaları anlattığı toplantıda, İZİKAD üyelerinin birbirleri ile daha çok iş birliği yapması konusunda fikir birliğine varıldı. Toplantı sonunda derneğe yeni katılan üyelere de rozetleri  takıldı. Toplantıda bir konuşma yapan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, STK’ların gücünün üyelerinin yüzde kaçının aktif olduğu ile doğru orantılı olduğunu ifade ederek, “İZİKAD gücünü üyelerinden alır. Üyelerimiz ne kadar aktif ve katılımcıysa o kadar başarılı işler ortaya çıkar, projeler yaratılır. İZİKAD geçmişten günümüze aktif üye yüzdesi yüksek bir STK. Bunu da bu tarz üye toplantılarına borçluyuz” dedi.

Türk doğal taş sektörü İngiliz mimarlık ofislerini radarına aldı Türk doğal taş sektörü İngiliz mimarlık ofislerini radarına aldı

Kurum içi iş ilişkileri kuruluyor

Sinerji yaratmak için üyelerin birbirini tanıması ve kurum içi iş ilişkilerinin artmasını istediklerini söyleyen İZİKAD Başkanı Sezgin, “Bugün üç üyemiz kendisini ve yaptığı işleri, faaliyet yürüttüğü sektörü anlatacak. Böylece hem kurum içi yeni iş ilişkileri kurmayı hedefliyoruz hem de İZİKAD’ın sonraki projelerinde kimlerin görevler alabileceğini belirliyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından İZİKAD üyesi Hicret Efe, Nesli Öztürk, Zülfiye İzbek birer sunum yaparken, etkinliğin moderatörlüğünü ise Dilek Sarvanlıoglu üstlendi. Sunumlardan sonra yeni üye olan İZİKAD’lılara rozetleri takıldı. 

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal