CHP'nin YÜCEEEler yücesi disiplin kurulu yine vermiş ihraç kararlarını.. Yine taktik yok. Bam bam bam...

Bu sefer Kime? 
Tabiki evine üç kuruş ekmek götürecek işçiye..
Sadece işçi mi? Parti içi  hak arayışı söylem ve eylem içerisinde olan ve demokratik haklarını kullanmak isteyen, öz eleştiri yapan parti üyeleri, yönetici, ilçe başkanı hatta il başkanı ve milletvekilleri...
Durdurulamayan bir Yüceler yücesi disiplin kurulu  ihraç mekanizması tüm hızıyla çalışıyor.
Giyotin misali gözünün yaşına bakmadan da doğruyor!
Çiğli'de işçilere çalışmış giyotin bu sefer..
YÜCEEE lerrr yüceesi disiplin kurulu kararları.
İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yüceee teşrifleri ile gerçekleşen Halk Konut Projesi'nin ilk etap programı olan  Dilber Apartmanı temel atma töreninde yaşanan protestoları hatırlarsınız. 
Bu protestoların  ardından Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı tarafından YÜCEEEE disipline verilen 40 belediye işçisi hakkında YÜCEEE disiplin kurulu kararı neticelendirilmiş.
CHP Çiğli Yönetimi YÜCEEE disiplin soruşturma sürecinde savunmaları alarak yapılan işçi protestosu ile ilgili görüntüleri de tek tek inceledikten sonra 40 parti üyesini kesin ihraç istemiyle İl Başkanlığı'na sevk etmişti...
 YÜCELER YÜCESİ Parti Disiplin kurulu dünkü toplantısı sonrası dosyalar hakkında YÜCEEE kararını vermiş..
Giyotin bilançosu ise aşağıdaki gibi. 
Her süreçte, her alan da demokrasi ve özgürlük savunucusu kimliğine bürünüp boy boy kendi pazarını oluşturan yapının  kararları..
13 parti üyesine 68/1 maddesinden kesin ihraç...
8 üyeye 2 yıl geçici ihraç...
8 üyeye 1 yıl geçici ihraç....
7 parti üyesine 68/3 maddesinden kınama..
1 parti üyesine uyarı cezaları verilmiş...
 3 üye ise istifa ettikleri için haklarında karar çıkmamış. 
Stadyumlarda bir takım tribün gruplarının "Hükümet istifa"  protestolarının demokratik hak olduğunu dile getiren özgürlük ve demokrasi giyotini söz konusu kendini protesto eden işçiye hükmü ihraç olarak vermiş..
İhraç ile kalmayıp yönetimindeki belediyeden işten çıkartmış. 
Kendi partilisine bu şekilde davranan her hakkını arayanı disiplin kurullarına sevk ettirip ihraç ettiren ve işten kovan  bir mekanizma, yönetim anlayışı....
 En küçük protestoyu bile  işçiyi işten çıkarmaya kadar  getiren süreçlere ve partiden ihraç ettirme boyutuna taşıması gerçekten endişe verici ve ürkütücü.