Hep insanların inandığı gibi yaşamlarını sürdürmelerini kendi ideoloji ve ilkeleri doğrultusunda hareket etmelerini savunur ve dile getiririm. Yaşanan hadiseye bak....

Sözüm ona 20 yıllık iktidarı yerden yere vuran hakkında hem gazete köşelerinden, hem meydanlardan bangır bangır bağıran gazeteci ve siyasetçiler bir birlerini mürekkepliyor!

Efendim Oda TV İzmir Haber Müdürü Gamze İşler hanımefendinin vay başına gelenler diyerek hikayeyi sizlere aktarayım. Hikaye diyorum lakin yaşanılan gerçek bir hadise. Trajik komik bir hadise olarak yorumlasamda bir gazeteciye bir kadına bu tarz yaklaşımın doğru bulmadığımıda ifade etmek isterim. Gazeteci soracak, soru yöneltilende cevaplayacak. Okurken ve yazarken hafif tebessüm etmedim desem yalan olacak. Hadiseyi de yine Oda TV yazarlarından Hürrem Elmascı hanımefendinin kendisinin kalem aldığı yazıdan bizzat dinledik.

Oda TV İzmir Haber Müdürü aldığı haber istihbarat sonucu Buca Belediyesine gidiyor. Belediye direk ilk soru olarak "Diyor ki:
Belediyenizin müdürlüklerinde bulunan partinizin il ve ilçe yöneticilerinin çocukların, eşleri olarak “bankamatik memuru” mı görev yapıyor?
İsimler sıralıyor HG, AK, AA, Ö.Ö., BT, OK, CAÖ, GG, BK,MT, MS, MA, EY, DB, CA, SE…" anlayacağınız kabarık bir kara liste koyuyor cesurca masanın üzerine. Hürrem hanımefendi de şaşkınlıkla yorumluyor "Sen ben bizim oğlanın” işe alınmasını bilirdik, iktidar cenahının yirmi yılda neler yaptığını gördük! Ya CHP? Ya CHP belediyesi?

CHP'nin Buca belediyesinde olmuş tüm bunlar"...diyerek üzüntüsünü ifade ediyor. Daha sonrasında konuyu anlatmaya  devam ediyor!!!
"Gamze’nin sorduğu bir soru CHP genel merkezinde yankı yapıyor! Çünkü sorulan bir soru rahatsızlık yaratıyor bir milletvekili danışmanda!

Soru şu:
-“T.Ö.nün eşinin halasını neden işe aldınız?”
Aslında ortalığı belediye başkanı E.K. karıştırıyor! Soruları yanıtlasa belki haber bile olmayacak konuyu CHP genel merkezine taşıyarak büyütüyor"
Ardından Oda TV Haber Müdürü Gamze İşler hanımefendinin sorduğu sorulara cevap alamadığını ve karşılığında "Bizden para istedi" iftirasına uğradığını söylüyor. Genç bir gazeteciye bu tip hitamlarda bulunulmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor. 
Anlatıldığı ve yazıldığı kadarıyla genç bir kadına iftira atmak yanlıştır. Doğru ise şahsen kınıyorum. Tabi birde Erkan Kılıç'ı dinlemek ve soruları kendisine yöneltmek gerek. Sayın Buca Belediye Başkanımız Erhan KILIÇ iddialar doğrumu? Bu kadar isim, akraba işe alındımı? Oda TV İzmir  Haber Müdürü sizden para istedimi? Kamu oyu merakla bu soruların cevabını bekliyor vesselam......