Duyunca çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Torbalı ilçesinin sevilen isimlerinden Tamer Özel ağabeyimizde hakkın rahmetine kavuşmuş. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

- Torbalı’nın belediye binası kız yurdu oluyor muş!!!
%95 i tamamlanmış kaderine terk edilen binaya bir hüküm sonunda kurulmuş. Bir cok belediyenin yapmayı hayal ettiği o güzelim bina çürümeye terk edilmiş ve yağmalanmıştı. Belediyecilikten bir haber yönetim anlayışı bu işide  tatlıya bağlamış kendince. 4 senedir bir tek proje bile üretilemediği gibi var olan projeleride elinin tersiyle itmiş çok yazık. Konser ve afiş çalışmalarından başka bir üretim gerçekleştiremeyen mevcut başkan partisinin genel seçım hazırlıklarına start verme gayreti içerisindeyken pişkin pişkin  birde 2024 hedefi koymuş öncazına....Yahu önümüzde genel seçim yokmu?

Hadi gelelim suni  gündeme....
Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin beyefendi de yeniden aday olacağını basına verdiği röportaj ile kamuoyuna açıkladı..
Ben çok şaşırdım, hadi canım ordan yok yok dememiştir dedim önümüzde genel seçim var bu yine izmir basınında suni gündem yaratan bazı yazar ve gazatelerin uydurmasıdır dedim, amma gerçekmiş. Izmir basınına verdiği röportajda gerçekten 2024 te belediye başkan adayı olacağını ve bu sefer de seçilerek kazanacağını bizzati dile getirmiş Mithat bey. Kendisiyle bir kere bile oturmuşluğum yoktur. Ama yaşından ve şuan emaneten temsil ettiği makamdan dolayı saygı duyarım eleştiri sınırlarımı korurum.. Ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. 

  Ancak Mithat bey olmaz o iş benden demesi.  Karşısında yılların emektarları ve bedel ödeyen bir sürü aday profilleriyle karşılaşacak olması hem yerel, hem genel merkez nezninde değerlendirmeler aşamasında onu bir hayli zorlayacak. Zaten geçen yerel seçimde Iyi Partililerin Ankara temasları sonrası son anda Övünç Demir'in adaylığınĩn tabiri caiz ise elinden alınması gerçeğini hatırlatmakta fayda görüyorum. Ankara temasları õnemli. Aynı açıklamayı parti sembol isimlerinden siyaset duayeni Sefer Ipekli yapmış olsa tamam diyeceğim. 

Yerel meselelere girmeyecektim lakin önümüzde Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek, Türkiye'nin yarınlarını ilgilendiren ve zor bir sürecin yaşandığı şu günlerde adaylık açıklaması bana çok tuhaf geldi. Hani bu neyin telaşı, neyin acelesi demeden duramadım. Zaten parti içi bir çok sorun ile mücadele eden ilçe örgütũnüzün gündeminde 2024 seçimlerinin olmadığıda aşikar. 
Sevgili Mithat bey ;
Övünç Demir, Afet Uygur, Sultan Ipekli, Yıldız Sivrikaya, Yıldırım Baytekin, Murat Arslan,  Prf.Dr.Ozkan Yıldız gibi parti içerisinde size rakip çĩkacak güçlü isimler mevcut işiniz bir hayli zor. Ha unutmadan bir denklem daha var. Geçen sefer Iyi parti'nin size verdiği eli geri alıp bu seçimde artık sıra bizde deme olasılığıda çok yüksek.  Daha olası denklemleri seçime yakın konuşuruz. Şimdi önümüzde Türkiye'nin yarınlarını etkileyecek önemli bir seçim var. Usul,adap ve öncelik gereği CHP de ilk öncelik 30 yĩllık siyasi tecrübem ile dile getirmek isterimki adaylık açıklanacaksa eğer  şu süreçte oda Sefer Ipekli'nin milletvekilliği adaylık açıklaması olacaktır.

Sağlıcakla kalın. Saygı ve sevgilerimle.