Posası çıkmış dinozorlar adı biraz unutulunca nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Gündemden düşmeye görsünler. Oww reytingleri hep tavan olmalı. Akademik bilgi birikimleri değerlendirilmeli, üst perdeden bir mırıldanması hemencicik gündem olmalı. Reytingin nereden geleceğinin matematiğinide iyi yapar bu dinazorlar.

Bi sözlere, laflara bak.....
Sanırsın Hollanda da, Belçika da, Fransa da yaşıyor. Ülke nüfusunun %90 ının hristiyan veya farklı dinlere  inandığı Amerika da.
Gerçek bir akıl tutulması. Neyin kafasını yaşadığı ise koca bir soru işareti.
Sözlerini aynen aktarıyorum. 
"Ne oluyor ya? Ordu komuta şeyi eller havada böyle Kur'an okunuyor. 30 Ağustos Kur'an-ı Kerim'le kutlanıyor artık. Olmaaaazzz!"
Büyük taarruzun 100. Yıl kutlamalarında Cumhurbaşkanlığı külliyesinde başta kurucu liderimiz Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimiz için kuran-ı kerim okunması çok zoruna gitmiş olacakki hemen saldırmış sosyal medya üzerinden hiç utanmadan. Edep yahu birazcık edep. Bu ne saygısızlık, ne edepsizlik anlamış değilim. Adamcağız nerede, hangi ülkede yaşadığının farkında bile degilsin!!!
Kendine gel, haddini bil.....
 Dinazorlaşmış, eskimiş bu geri kafalı zihniyetin ile yönetilmiyor artık bu ülke. Öyle canı istediğinde çıkmıyor tanklar sokaklara. Başı örtülũ anneler tel örgü kenarından dürbün ile izlemiyor oğlųnun yemin törenini.
 Bu ordunun adı, Asakir-i Mansure-i Muhammediye
(Muhammed'in muzaffer askerleri) 
Istesende, istemesende kabul edecek ve hazmedeceksin. Bu bayrak hiç inmeyecek, bu ezanlar hiç susmayacak. Susturmaya hiçbirinizin gücü yetmeyecek. Büyük ve Güçlü Türkiye için herşeyin göze alındığının farkında bile değilsin.
Dirilişin inkişaf ateşinin yakıldığınında. 
Çanakkale savaşını hatırla. Orada devlet olarak yalnızdık ama arkamızda kocaman bir inançlı millet vardı. Her cephede elleri semaya kalkan güçlü bir ordu. O inançlı millete bile uzaltılmış bir dildir bu. Bu milletten özür dile ATAKLI.